ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θρασύτατοι κλέφτες έσπασαν τζαμαρία καταστήματος στο κεντρικότερο σημείο της Λάρισας – Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία

Τo θράσος των δραστών διέκρινε την από­πειρα κλοπής χθες τα ξημερώματα, ενεχυροδανειστηρίου σε έναν από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους από την ΕΛ.ΑΣ., την Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Σιη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Μανωλάκη, μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας της Ελλάδας, εκεί όπου σε 24ωρη βάση καθημερινά σταθμεύουν περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες δεν δίστασαν να ει­σβάλουν σε ενεχυροδανειστήριο, με σκοπό προφανώς την κλοπή χρυσαφικών αλλά το σχέδιό τους χάλασε από την ενεργοποίηση του συναγερμού.

Παρά τον περιορισμό της κυκλοφορίας, στις 4 χθες τα ξημερώματα οι δράστες -σύμφωνα με εκτιμήσεις- είχαν κατά πως φαίνεται τη δυνατότητα να κατοπτεύσουν τον χώρο. Διαπιστώνοντας λοιπόν την απουσία αστυνομικών, έθραυσαν τη γυάλινη είσοδο του ενεχυρο­δανειστηρίου και εισήλθαν σ’ αυτό.

Η κλοπή φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένη με αφορμή την περιοχή που επέλεξε να «χτυπήσει» η -σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ»- ομάδα των δραστών. Το σχέδιο των κλεφτών χάλασε τελικά, αφού η θραύση του υαλοπίνακα ενεργοποίησε τον συναγερμό του ενεχυροδανειστηρίου, ενώ ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ.

Οι δράστες που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν όπως –όπως το κατάστημα, αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες