ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Άφαντη” η ΔΕΗ – Σε αναμμένα κάρβουνα Λαρισαίοι αγρότες ενόψει της αρδευτικής περιόδου

Τον δικό τους Γολγοθά βιώνουν αγρότες από την περιοχή της Λάρισας, οι οποίοι λίγο πριν την έναρξη της νέας καλλιεργητικής περιόδου, βρίσκονται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα, αφού δεν έχουν ρεύμα στις γεωτρήσεις τους για να ποτίσουν!

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στο onlarissa.gr, εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όλες οι προσπάθειες αγροτών να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΗ είναι μάταιες αφού τόσο το τοπικό κατάστημα επί της οδού Καρδίτσης δεν λειτουργεί λόγω της πανδημίας, ενώ ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης, μόνον… εξυπηρέτηση δεν προσφέρει!

“Αφού πλήρωσα τις οφειλές μου, στη συνέχεια έσπευσα στο υποκατάστημα της ΔΕΗ. Εκεί όμως ήταν όλα κλειστά, δε βρήκα ούτε καν τον φύλακα… Ακολούθως επέστρεψα στο σπίτι μου και προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον πενταψήφιο αριθμό εξυπηρέτησης. Τις τελευταίες 15 ημέρες έχω καλέσει ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές. Με βάζουν στην αναμονή για πάνω από 45 λεπτά, αλλά και πάλι δεν καταφέρνω να μιλήσω με κάποιον και να λύσω το πρόβλημά μου!” λέει αγανακτισμένος ο αγρότης Ε.Τ. στο onlarissa.gr

Όσο περνούν οι μέρες η αγωνία για τους αγρότες μεγαλώνει, αφού σε μερικές εβδομάδες θα χρειαστούν το νερό για τις καλλιέργειές τους. Παρότι όμως έχουν καταβάλει τις οφειλές τους, επί της παρούσης δεν είναι δυνατό να βρουν έναν… άνθρωπο και να μιλήσουν ώστε η εταιρεία να προχωρήσει τις ενέργειες επανασύνδεσης της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος!

Ακούει κανείς στη ΔΕΗ;

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις