ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χιόνια στα ορεινά του νομού Λάρισας – Σε ετοιμότητα με αποχιονιστικά μηχανήματα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αρκετά πυκνή χιονόπτωση από το μεσημέρι της Τρίτης στα ορεινά του νομού Λάρισας και ειδικότερα της Ελασσόνας, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να λαμβάνει τα μέτρα της εγκαίρως καθώς περίμενε την κακοκαιρία.

Αυτή την στιγμή χιονίζει στα ορεινά της Ελασσόνας και συγκεκριμένα στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του Σαρανταπόρου, στον δρόμο Λάρισας – Γρεβενών στο ύψος του Λουτρού και της Άκρης μέχρι την Δεσκάτη και στον δρόμο Λάρισας – Ελασσόνα – Κατερίνη στο ύψος του Αγίου Δημητρίου, όπως και στο Λιβάδι.

Στα συγκεκριμένα σημεία η Περιφέρεια Θεσσαλίας σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Χρήστου Καλομπάτσιου στο onlarissa.gr, έστειλε αποχιονιστικά μηχανήματα με εντολή του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού τα οποία είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση ανάγκης για αποχιονισμό και ρήξη άλατος, προκειμένου να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο ανοικτό.

Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα, σύμφωνα με τις ενδείξεις, να χιονίσει κατά την διάρκεια της νύχτας στα υπόλοιπα ορεινά όπως στην Σπηλιά, την Καλλιπέυκη και την Καρυά, με τα μηχανήματα να βρίσκονται σε εγρήγορση αν επίσης παραστεί ανάγκη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες