ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στα παλιά τους τα παπούτσια η πανδημία: Κυριακάτικο «πάρτι» στο ποτάμι έστησαν Λαρισαίοι (φωτό)

Την ώρα που οι νεκροί στη χώρα μας αυξάνονται κάθε μέρα που περνάει, την ώρα που οι αρχές επιμένουν πως οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την πορεία της πανδημίας, στη Λάρισα η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει γραφεί στα παλαιότερα των υποδημάτων πλήθος πολιτών που σήμερα έσπευσαν για βόλτα στον Πηνειό!

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που διοχετεύτηκε στα social media και έχει ληφθεί από γνωστό Λαρισαίο (με τον οποίο το onlarissa.gr, επικοινώνησε και επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά της), στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής δίπλα στο ποτάμι είχε στηθεί ένα πραγματικό… παζάρι από πλήθος πολιτών, κυρίως νεαρής ηλικίας!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο onlarissa.gr, από Λαρισαία γιατρό, σε επικοινωνία που είχε με την αστυνομία για να καταγγείλει πολυκοσμία σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, η απάντηση που έλαβε ήταν πως «όλη τη μέρα σήμερα με αυτό ασχολούμαστε».

Την κρισιμότερη στιγμή όλων, με την πρώτη ηλιόλουστη ημέρα, επιδεικνύουμε εγκληματική αδιαφορία απέναντι στη δημόσια υγεία;  Και η αστυνομία είναι εν τέλει ικανή να αντιμετωπίσει την κατάσταση πριν ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην πόλη;

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις