ΛΑΡΙΣΑ

Ευχαριστίες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για δωρεές από φορείς και επιχειρήσεις

Επιμελητήριο Λάρισας, Βιομηχανία Τροφίμων «ΟΛΥΜΠΟΣ», Ψυκτικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ, Γιάννης Καντώνιας και επιχείρηση «ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΒΑΣ. & ΣΙΑ ΟΕ» οι δωρητές

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις για δωρεές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου. Ειδικότερα η διοίκηση και το προσωπικό του ευχαριστούν θερμά:

  • τη Βιομηχανία Τροφίμων «ΟΛΥΜΠΟΣ» ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. yia τη δωρεά-χορήγηση τροφίμων για τους νοσηλευόμενους του Νοσοκομείου. Η κίνηση αυτή μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση καθώς αντιλαμβανόμαστε πως δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ευχόμαστε η κίνηση αυτή να αποτελέσει παράδειγμα για αντίστοιχες δράσεις.
  • την εταιρία «Ψυκτικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ Α.Ε.» (3° χλμ. Αγιάς – Λάρισας) για τη δωρεάν χορήγηση εργασιών συντήρησης, απολύμανσης και μέτρησης ροών, όπως και αλλαγές φίλτρων αέρα και ανεμομέτρου στο θάλαμο νηματικής ροής βιολογικής ασφάλειας του Πανεπιστημιακού Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου του Π.Γ.Ν. Λάρισας. Ευχαριστούμε από καρδιάς και τις επιχειρήσεις της περιφέρειας Λάρισας που στέκονται αρωγοί στον αγώνα των υγειονομικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας.
  • το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας, κο Γιαννακόπουλο Σ., για τη δωρεά ποσού € 20.000 yia την αγορά άκρως απαραίτητου εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με το εν λόγω ποσό το Νοσοκομείο προμηθεύτηκε ένα (1) Τροχήλατο Ακτινολογικό Μηχάνημα για τις ανάγκες του Ακτινολογικού Τμήματος και ένα (1) κιτ για τις ανάγκες του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου. Κάθε τέτοια κίνηση αποτελεί σημαντική βοήθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης για την οποία κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένο.
  • τον κύριο Καντώνια Ιωάννη για τη δωρεά δύο (2) κλινών για τις ανάγκες της ΜΕΘ του Π.Γ.Ν. Λάρισας εις μνήμην των γονιών του, Αστεριού και Ευαγγελίας. Η κίνησή του αυτή μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και αισθανόμαστε μεγάλη ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε θερμά που στέκεται αρωγός στον αγώνα των υγειονομικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Κάθε τέτοια κίνηση αποτελεί σημαντική βοήθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης για την οποία κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένο.
  • την επιχείρηση «ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΒΑΣ. & ΣΙΑ ΟΕ» (1° χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Αθήνας) για τη δωρεά σπουδαίας ποσότητας σε άκρως απαραίτητο αναλώσιμο υγειονομικό (γάντια, επιμανίκια, ολόσωμες φόρμες, ποδονάρια, σκουφάκια, κ.α) που θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα του Ιατρικού και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Άλλη μία κίνηση από επιχείρηση της Λάρισας που συγκινεί όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες