ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο 22χρονος Βολιώτης θετικός στον κορωνοϊό έφυγε από το Πανεπιστημιακό Λάρισας και τράκαρε έξω από το νοσοκομείο

Ο 22χρονος Βολιώτης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ήταν το πρώτο ουσιαστικά κρούσμα στη Μαγνησία, εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και οι γιατροί έλαβαν επίχρισμα αποστέλλοντάς το στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για διερεύνηση. Ο νεαρός από χθες νοσηλευόταν στο ΠΓΝΛ.

Ο 22χρονος λίγο πριν τις 6 το απόγευμα αποχώρησε από το Πανεπιστημιακό ώστε να περάσει τον κορωνοϊό σε συνθήκες απόλυτης απομόνωσης στο σπίτι του, καθώς είχε ήπια συμπτώματα, αλλά κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο είχε τροχαίο ατύχημα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Αστυνομίας. Ο νεαρός τραυματίστηκε ελαφρά, υπέγραψε άρνηση μεταφοράς και έφυγε με το αυτοκίνητο των γονιών του που τον ακολουθούσε για να επιστρέψει στον Βόλο.

Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του Νοσοκομείου Βόλου και χθες το απόγευμα εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δειγμάτων του, δείχνοντας μόλυνση από τον κορωνοϊό. Ο νεαρός είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Μ. Βρετανία φιλοξενούμενος σε συγγενικό του πρόσωπο και είχε επισκεφθεί την Παρασκευή το Νοσοκομείο Βόλου με γριπώδη συμπτώματα.

Αμέσως, εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και οι γιατροί έλαβαν επίχρισμα αποστέλλοντάς το στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για διερεύνηση. Χθες το απόγευμα, τα αποτελέσματα του δείγματος έδειξαν πως ο 22χρονος νοσεί από κορωνοϊό.

Όπως σημείωσαν γιατροί του Νοσοκομείου, ο νεαρός έχει ήπια συμπτώματα, όμως μεταφέρθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και περαιτέρω νοσηλεία. Ταυτόχρονα, δόθηκαν οδηγίες για ελέγχους στα συγγενικά του πρόσωπα και το οικείο περιβάλλον, που ήρθε σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες με τον νεαρό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες