ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προληπτικά μέτρα για Λαρισαίους μαθητές και καθηγητές που επέστρεψαν από ταξίδι στην Πορτογαλία – Θα παραμείνουν στα σπίτια τους

Σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Πορτογαλία βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα 15 μαθητές και καθηγητές του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, και βάσει του προγράμματος ήταν να επιστρέψουν στη Λάρισα 12 Μαρτίου ωστόσο λόγω του θέματος του κορωνοϊού και της οδηγίας που υπάρχει επέστρεψαν νωρίτερα.

Από χθες, το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στα σπίτια τους, ωστόσο για προληπτικούς λόγους δεν επέστρεψαν στο σχολείο για τα καθήκοντά τους τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές. Εξάλλου η άδεια που είχαν λόγω του ταξιδιού ισχύει μέχρι τις 12 του τρέχοντος μήνα.

Βάσει της σχετικής οδηγίας που υπάρχει θα παραμείνουν προληπτικά στις οικίες τους, όπως ενημέρωσε το onlarissa.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Γιώργος Δοδοντσάκης.

Εξάλλου, γονείς από το 7ο ΕΠΑΛ απευθύνθηκαν στο onlarissa.gr εκφράζοντας τις ανησυχίες τους, για τα παιδιά και τους καθηγητές που επέστρεψαν από το ταξίδι στην Πορτογαλία, μάλιστα απευθύνθηκαν στο σχολείο προσπαθώντας να ενημερωθούν από τον διευθυντή, όπως καταγγέλλουν, χωρίς όμως να βρουν καμία ανταπόκριση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες