ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προβλήματα στη Λάρισα που εμποδίζουν την καθημερινότητα των πολιτών – Η …λίστα καταγγελιών

Προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες της Λάρισας και στέκονται εμπόδιο στην καθημερινότητά τους επισημαίνει με επιστολή του στο onlarissa.gr ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας – υπεύθυνος θεμάτων καθημερινότητας της παράταξης «Λάρισα Μπροστά», Κώστας Αργυρόπουλος, απευθυνόμενος στην δημοτική αρχή.

Ο κ. Αργυρόπουλος τονίζει πως πρόκειται για καταγγελίες των ίδιων των πολιτών οι οποίοι ζητούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα τους.

Δείτε την επιστολή:

«Ύστερα από καταγγελίες πολιτών και κατόπιν συνεννόησης με την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λάρισα Μπροστά», κ. Ρένας Καραλαριώτου, επισκέφθηκε τις περιοχές που μου υπέδειξαν οι πολίτες και διαπίστωσα τα εξής:

Στις οδούς ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ Και 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1)Με την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και την φυσική μείωση των θέσεων στάθμευσης, είχαμε επιπλέον μείωση θέσεων για τους μόνιμους κατοίκους στην οδ. Μανδηλαρα με την ξαφνική αύξηση  των θέσεων φορτοεκφόρτωσης και σε πολλές περιπτώσεις η μία απέναντι από την άλλη (σχετικές φωτογραφίες) .

Για ποιο λόγο σε 30 μέτρα τόσες πολλές θέσεις φορτοεκφόρτωσης και σε ποιους κάνατε αυτά τα χατίρια;

2) Στην ίδια οδό τα κλαδιά από τα δένδρα μπαίνουν μέσα στα καλώδια της ΔΕΗ. Μήπως θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα ώστε να κλαδευτούν τα δέντρα σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή για να μην γίνει κάποιο ατύχημα;

Ανθούπολη πλατεία και 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

1)Στο χώρο του νέου παιδικού σταθμού στην Ανθούπολη υπήρχε παιδική χαρά που ξηλώθηκε και δεν αντικαταστάθηκε σε άλλο μέρος της πλατείας της Ανθουπολης με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να διαμαρτύρονται στο ότι στη μοναδική πλατεία που υπάρχουν μαγαζιά δεν μπορούν να παίξουν τα παιδιά τους και αντίθετα δημιουργεί η Δημοτική Αρχή σε μια άλλη πλατεία τέρμα Κέρκυρας η οποία έχει πολλά προβλήματα, παιδική χαρά και ακριβώς πίσω υπάρχουν εγκαταλειμμένοι,  παλιοί σκουριασμένοι συρμοί τρένων που εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για τα παιδιά. Επιπλέον δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα καφετέρια ή αναψυκτήριο ώστε οι γονείς να καθίσουν σε αυτό το χώρο. Αντιθέτως έχουν γίνει πολλές συλλήψεις για χρήση ουσιών.

Με πιο σκεπτικό γίνονται τα έργα αυτά;

2)Ο Αύλειος χώρος του 17ου Δημοτικού Σχολείου στην Ανθούπολη  ίσως είναι ο χειρότερος αύλειος χώρος στη Λάρισα και δυστυχώς παρόλο που έχουν γίνει σχετικά έγγραφα, είναι εκτός τεχνικού προγράμματος. Υπάρχει σχεδιασμός από τη δημοτική αρχή να γίνει μελέτη τεχνική, ασφαλτόστρωση και ανακατασκευή γι αυτό τον απαράδεκτο αύλειο χώρο;

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ – ΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Γίναμε αποδέκτες σαν παράταξη ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΆ από γονείς τρίτεκνων οικογενειών ότι ίσως είμαστε ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που δεν έχει έκπτωση στα τροφεία των παιδικών σταθμών για τις τρίτεκνες οικογένειες. Έχετε σκοπό να ελαφρύνετε  τις οικογένειες που έχουν τρία παιδιά;

Αυτά για την ώρα και φυσικά  τα προβλήματα και οι καταγγελίες των πολιτών είναι πολλές και θα επανέλθουμε.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες