ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκίνηση στην τελετή ονοματοδοσίας της βιβλιοθήκης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας «Γιώτα Φώτου» (φωτο)

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας διοργάνωσε τελετή ονοματοδοσίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Σχολείου, σε: «Σχολική Βιβλιοθήκη Γιώτα Φώτου» το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις τους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης για την αγαπημένη συγγραφέα που μας άφησε τη χρονιά που πέρασε και η οποία είχε μάλιστα θητεύσει και ως διευθύντρια του σχολείου.

Η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού  Σχολείου, κ. Ντούνα Ελένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων, αποφάσισαν να δώσουν προς τιμή της το όνομά της στη Βιβλιοθήκη του Σχολείου, η οποία εγκαινιάστηκε και άρχισε να λειτουργεί πριν ένα χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, κ.κ. Μητράκα Απόστολου και Κεφαλά Θωμά, πα φωτογραφίες, τραγούδια και αποσπάσματα από βιβλία της Γιώτας Φώτου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» την τίμησε για την προσφορά της στην εκπαίδευση και τα γράμματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ κ. Αργύρης Γιουρούκης, το φθινόπωρο θα εκδοθεί ένα βιβλίο με έξι χριστουγεννιάτικα διηγήματά της, το οποίο θα δοθεί δωρεάν σε σχολεία της Λάρισας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες