ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στο 90% η πληρότητα σε Βόλο και Πήλιο για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Το 90% αγγίζει το ποσοστό της πληρότητας στους τουριστικούς προορισμούς της Μαγνησίας, το τριήμερο που ξεκινά αύριο για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα.

Τα ξενοδοχεία στον ορεινό όγκο του Πηλίου είναι κλεισμένα εδώ και πολύ καιρό με επισκέπτες από πολλές περιοχές της χώρας, ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊού δεν φαίνεται οτι αγγίζουν εκείνους που έχουν αποφασίσει να εκδράμουν!

Η πόλη του Βόλου, η Μακρινίτσα, η Πορταριά, τα Χάνια και η Τσαγκαράδα, αποδεικνύονται οι πλέον δημοφιλείς προορισμοί στη Μαγνησία, ενώ οι κρατήσεις στις υπόλοιπες περιοχές του Κεντρικού και Ανατολικού Πηλίου βρίσκονται στο 60% της πληρότητας.

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης, επισήμανε οτι ακόμα και για τους επισκέπτες της τελευταίας στιγμής και στον Βόλο και στο Πήλιο, υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια για όλα τα βαλάντια και με όλες τις παροχές, ενώ τονίζει οτι οι τιμές κυμαίνονται από 50 έως 100 ευρώ τη βραδιά για δωμάτιο δίκλινο με πρωινό..

Αναφορικά με την κρίση του κορωνοϊού ο κ. Ζαφείρης είπε οτι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κύμα ακυρώσεων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και μεμονομένων περιπτώσεων.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις