ΛΑΡΙΣΑ

«Βασίλεψε» και γιόρτασε γενέθλια ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας (φωτο)

Παρουσία του Διοικητή της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Αποστολίδη Αριστοτέλη, στο ξενοδοχείο Metropol την Τρίτη 25/2  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του γιορτάζοντας παράλληλα και την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυσή του καθώς και τα 115  χρόνια λειτουργίας του Διεθνούς Ρόταρυ.

Ο Διοικητής συνεχάρη τον Όμιλο για τις συνεχείς δράσεις του στην τοπική κοινωνία αυτά τα 30 χρόνια και υποσχέθηκε τη στήριξη της Περιφέρειας στην υλοποίηση και άλλων δράσεων.

Στη συνέχεια έγινε εισδοχή 6 τακτικών  νέων μελών και 18 συνδεδεμένων στο δυναμικό του Ομίλου. Τα νέα μέλη είναι οι: Σταυροθεόδωρος Νικόλαος, Αποστολοπούλου Μαρίνα, Ισκαντέρ Καρίνα, Φράγκου Αναστασία, Εφές Ιωάννης και  Γιαμουρίδης Άρης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου πατήρ Νικόλαος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ο προΔιοικητής Αποστολόπουλος Δημοσθένης, ο Βοηθός Διοικητής Μαραβέγιας Στέλιος , ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Βόλου Στέλιαρος Κώστας και το μέλος του ομίλου Κουσιαρής Γιώργος, η Γραμματέας του Ρ.Ο.Τρικάλων Μανάκου Στέλλα, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Δακτυλάς Δημήτριος, η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής  εκπομπής στο ASTRA TV  «Θέλω την Υγεία μου» Παπαϊωάννου Αντιγόνη  και πολλοί φίλοι του ομίλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες