ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έπαινο στη ζωγραφική κέρδισε μαθήτρια του Γυμνασίου Καρυάς

Ο Διευθυντής  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Καρυάς συγχαίρουν τη μαθήτρια Σακελλαρίδη Γεωργία της Β Γυμνασίου,  που εκπροσώπησε επάξια το σχολείο στους  <<Αγώνες Τέχνης>>  των  Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη και διακρίθηκε  κερδίζοντας έπαινο στη ζωγραφική με θέμα τη μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου.

Τα  Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη  διοργάνωσαν  με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας (112215/Δ2/10-7-2019) τους Πανελλήνιους μαθητικούς <<Αγώνες Τέχνης>>, από την Πέμπτη 20 έως και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 49 σχολεία και πάνω από 700 μαθητές απ΄ όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια. Οι Αγώνες Τέχνης αφορούσαν  στο θέατρο, την ποίηση, τη μουσική , τη ζωγραφική και τη φωτογραφία. Η κριτική επιτροπή της κάθε κατηγορίας, που αποτελούνταν από καταξιωμένες προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, εξέφρασε την ικανοποίηση  και τον ενθουσιασμό της  για το επίπεδο των μαθητικών δημιουργιών, την προσπάθεια των μαθητών και το ταλέντο τους.

Τέτοιες προσπάθειες αναδεικνύουν τον πολύπλευρο ρόλο του σύγχρονου σχολείου και δίνουν τη δυνατότητα και σε μαθητές απομακρυσμένων σχολείων να εκφραστούν και να αναδείξουν  το ταλέντο τους  και τη δημιουργικότητά τους. Ευχόμαστε στην μαθήτριά μας ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες