ΛΑΡΙΣΑ

Η Άννα Βαγενά με τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην επίσημη πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μακμπέθ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Εθνικό Θέατρο, παρευρέθηκε χτες, 25/02/20, η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λάρισας Άννα Βαγενά.

Πριν την παράσταση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να της εκφράσει την εκτίμησή της, καθώς και τη βεβαιότητα ότι με το ήθος και την επιστημονική της κατάρτιση θα λαμπρύνει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμά. Άλλωστε, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν εκείνος που είχε προτείνει την κ. Σακελλαροπούλου για τη θέση της Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ η ΝΔ είχε καταψηφίσει αυτή την πρόταση.

Η κ. Σακελλαροπούλου είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, θεατρόφιλη και πολλές φορές έχει παρακολουθήσει παραστάσεις του θεάτρου «Μεταξουργείου» της Άννας Βαγενά, που βρίσκεται στη γειτονιά της. Είναι γνωστό ότι η νέα Πρόεδρος κατοικεί στο Μεταξουργείο.

Έτσι, οι δύο κυρίες σαν «γειτόνισσες», είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και για το τεράστιο πρόβλημα της εμπορίας και χρήσης ναρκωτικών, που ταλαιπωρεί το κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα τις περιοχές κάτω από την Ομόνοια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις