ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική παραμένει η 32χρονη που έκανε εξαγωγή δοντιού, γύρισε σπίτι της και κατέρρευσε

Συνεχίζει να περνάει τον δικό της «Γολγοθά» η 32χρονη από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, η οποία κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο των Τρικάλων και έπειτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Η 32χρονη μερικές ώρες πριν την κατάρρευσή της είχε κάνει εξαγωγή δοντιού. Η κατάστασή της σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr  παραμένει πολύ κρίσιμη και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα.

Θυμίζουμε πως η νεαρή μητέρα δύο μικρών παιδιών, επισκέφθηκε γιατρό στη Λάρισα την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να κάνει απλά μια εξαγωγή δοντιού. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία επέστρεψε στο σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Στην συνέχεια δεν αισθάνθηκε καλά και το πρωί της επόμενης ημέρας, το περασμένο Σάββατο, κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο των Τρικάλων όπου διασωληνώθηκε και την Κυριακή το πρωί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται ακόμη, σε καταστολή.

Οι ιατρικές εργαστηριακές εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ωστόσο δεν έχει γνωστοποιηθεί αν συνδέονται τα δύο περιστατικά, δηλαδή η εξαγωγή δοντιού με την κατάρρευση της νεαρής μητέρας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες