ΛΑΡΙΣΑ

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων ΚΥ Λάρισας καταγγέλλει την ηγεσία της ΓΣΕΕ

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Η ΕΙΝΚΥΛ καταγγέλλει τη νέα αθλιότητα της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ να στήσει συνέδριο παρωδία στις 25 Φλεβάρη στο πολυτελές ξενοδοχείο Απόλλων στο Καβούρι, με επείγουσες διαδικασίες που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό σωματείου, με νόθους αντιπροσώπους εργοδότες και διευθυντικά στελέχη, με σωματεία σφραγίδα υπό την υψηλή εποπτεία του Μητσοτάκη, του Χρυσοχοϊδη, του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και των δυνάμεων καταστολής.

Οι άθλιες μεθοδεύσεις των μαφιόζων της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ θα πέσουν στο κενό.

Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει, όπως και στις 18 Φλεβάρη που δεν κατάφεραν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου, να υπονομεύσουν τη μεγαλειώδη απεργία ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου – Βρούτση.

Απαιτούμε να γίνει γνήσιο συνέδριο, με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ, που αφορά τόσο στη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και στη χρονική διάρκεια του συνεδρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν οι παρατάξεις, οι αντιπρόσωποι, να γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και να αποφασίσουν με δημοκρατικές διαδικασίες. Η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη. Δεν έχει καμία δουλειά να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος.

Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να κάνουν συνέδριο με ΜΑΤ και κρατική βία!

Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών και όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες