ΛΑΡΙΣΑ

“Βασίλεψε” το προσωπικό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (φωτό)

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα  το προσωπικό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαρισαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) που εργάζεται στα προγράμματα «ESTIA ΙΙ», «Στέγαση κα Εργασία», στα  Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) και τη  διοίκηση.

Σε μια ατμόσφαιρα ζεστής επικοινωνίας, με την παρουσία του Δ.Σ και του  προέδρου της ΔΗ.Κ.ΕΛ, κ. Κωνσταντίνου Ρεβήσιου οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να  βρεθούν όλοι μαζί και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά. Ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ρεβήσιος  τόνισε το σπουδαίο κοινωνικό έργο  που επιτελεί η  ΔΗ.Κ. Ε.Λ.  με την  προσφορά ποιοτικών παροχών στους ωφελούμενους των προγραμμάτων της και την ενεργητική συμμετοχή  της  στο εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης, με τις αρχές της ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης να πρυτανεύουν.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων  κ. Δημήτρης Δεληγιάννης μιλώντας  για το σπουδαίο κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν οι δομές της  ΔΗ.Κ.Ε.Λ. και  την ανάγκη  να θεσμοθετηθεί η συνέχεια και  μονιμότητα τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ κ. Δημήτρης Μπαμπαλής και ο κ. Νικόλαος Γαμβρούλας, επικεφαλής του συνδυασμού  ΟΡΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ που έδωσαν τις εγκάρδιες ευχές τους  στους εργαζόμενους.

Χορός και μουσική δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα χαράς και ζωντάνιας μεταφέροντας αισιόδοξα μηνύματα για το 2020.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις