ΛΑΡΙΣΑ

Οι Λαρισαίοι δάσκαλοι έκαναν απολογισμό του απεργιακού αγώνα και κατέθεσαν τις προτάσεις τους

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Πρόκειται για έναν κύκλο έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων σε όλη τη χώρα από 4/2/2019 μέχρι και 21/2/2020 με σκοπό τη χάραξη των επόμενων αγωνιστικών βημάτων διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου.

Τις αγωνιστικές αποφάσεις των συλλόγων και τις προτάσεις για τις μορφές τους θα μεταφέρουν οι πρόεδροι στην ολομέλεια προέδρων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των Λαρισαίων δασκάλων κ. Δημήτρης Παπαποστόλου ανέφερε στο onlarissa.gr: “Στο πλαίσιο των έκτακτων ΓΣ που συγκάλεσε η Δ.Ο.Ε. σε όλη την Ελλάδα, θα γίνει ένας απολογισμός της δράσης συζητώντας όλα τα αρνητικά μέτρα που πάρθηκαν για την εκπαίδευση, θα κάνουμε απολογισμό των απεργιακών αγώνων που κάναμε για το ασφαλιστικό και θα καταθέσουμε προτάσεις τις οποίες την Δευτέρα θα τις μεταφέρων στο ΔΣ της ΔΟΕ, στην ολομέλεια των προέδρων. Επίσης στις 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εδώ στον ίδιο χώρο, στις 6 το απόγευμα περιφερειακή σύσκεψη Θεσσαλίας για να συζητήσουμε υπηρεσιακές μεταβολές, το νέο πλαίσιο αποσπάσεων και μεταθέσεων των εκπαιδευτικών”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες