ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ασθενής που πρέπει να εγχειριστεί στο μάτι του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ψάχνει απεγνωσμένα τον… γιατρό!

Η καταγγελία έφτασε στο onlarissa.gr από Βολιώτη ασθενή ο οποίος μη μπορώντας να βγάλει άκρη από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας απευθύνθηκε στην εφημερίδα μας ελπίζοντας να δοθεί λύση στο πρόβλημά του, ή τουλάχιστον να υπάρξει κάποια απάντηση από πλευράς νοσοκομείου προκειμένου να γνωρίζει τι θα γίνει στην συνέχεια με την υγεία του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ασθενούς πριν πολλές μέρες είδε κάποιον γιατρό στο ΠΓΝΛ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μάτι του και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση καταρράκτη. Όντως επισκέπτεται τον γιατρό ο οποίος του λέει πως θα πρέπει να κάνει την εγχείριση στο μάτι του, αλλά θα πρέπει πρώτα να κλείσει ραντεβού για την ακριβή ημερομηνία.

Από τότε έχει περάσει μεγάλο διάστημα, ο Βολιώτης ασθενής, όπως μας καταγγέλλει έχει πάρει αμέτρητα τηλέφωνα τόσο στο νοσοκομείο, όσο και στον ίδιο τον γιατρό, καθώς ο τελευταίος του έδωσε το κινητό του, αλλά καμία απόκριση.

Δεν έχει καταφέρει καν να μιλήσει για να κλείσει το ραντεβού για να μπει στην περιβόητη  λίστα, οπότε ο άνθρωπος βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες