ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Video: Τι λέει η Λαρισαία που την «πέθαναν» στο facebook – “Η μάνα μου πήγε στο νοσοκομείο, ερχόταν κόσμος στο σπίτι…”

Η Μαρία Λυτσιούλη, μητέρα ενός βρέφους, μίλησε on camera για τις σοκαριστικές και μακάβριες στιγμές που έζησε

Τη μακάβρια και σοκαριστική ιστορία που έζησε την περασμένη Κυριακή διηγήθηκε στην τηλεοπτική κάμερα η Λαρισαία Μαρία Λυτσιούλη, η οποία – όπως αποκάλυψε το onlarissa.gr – έπεσε θύμα διασποράς ψευδών ειδήσεων στο facebook.

Η απαράδεκτη …αντίζηλος από τον Τύρναβο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδιο το “θύμα” και συγκεκριμένα φιλοξενούμενη στην εκπομπή του δημοσιογράφου του ASTRA, Δημήτρη Μαρέδη, προχώρησε σε μία ανάρτηση στην οποία ανακοίνωσε με μεγάλη… θλίψη το θάνατο μίας γυναίκας – φίλης της στο facebook – από την περιοχή σε τροχαίο και φυσικά επρόκειτο για το θύμα!

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της Μαρίας, μητέρας ενός βρέφους, άρχισαν να …σπάνε τα τηλέφωνα προκειμένου να πληροφορηθούν τι έγινε, ενώ το προφίλ της Μαρίας η οποία ήταν φυσικά …ολοζώντανη και έχαιρε άκρας υγείας, γέμισε με συλλυπητήρια μηνύματα στα οποία ο κόσμος εξέφραζε την θλίψη του για το τραγικό γεγονός.

Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει κανείς την αρρωστημένη ενέργεια της γυναίκας που επέλεξε να κάνει αυτή την …φάρσα, και για έναν λόγο που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους, δηλαδή την γυναικεία αντιζηλία, καθώς σύμφωνα με το “θύμα” της υπόθεσης, η γυναίκα που κυκλοφόρησε την φήμη του θανάτου της, εδώ και χρόνια φλερτάρει τον σύζυγό της. Μάλιστα η Μαρία γνώριζε και εκείνη και τους σκοπούς της, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η “αντίζηλός” της θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

“Ήρθαν άνθρωποι στο σπίτι, ενώ άλλοι μας έπαιρναν τηλέφωνο… Η μητέρα μου πήγε στο νοσοκομείο” εξήγησε, για να συμπληρώσει πως η δράστιδα ήταν μία γυναίκα περί τα 25 έτη, η οποία είχε ερωτευτεί στο παρελθόν τον άντρα της σε ένα πανηγύρι.

Το “θύμα” προσπάθησε να δει με ελαφρότητα το θέμα, καθώς διαφορετικά θα είχε υποστεί μεγάλο σοκ, κάτι που εξήγησε στην εκπομπή του κ. Μαρέδη. Πλέον του ζητήματος έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και η Μαρία με τον σύζυγό της ευελπιστούν να μην περάσουν κάτι παρόμοιο ξανά από την συγκεκριμένη γυναίκα.

Πάντως η Μαρία, όπως εξομολογήθηκε, ακόμη δεν μπορεί να ηρεμήσει και πραγματικά μερικές στιγμές κοιτάζει τον εαυτό της για να δει αν όντως ζει… Τραυματική εμπειρία πραγματικά, μη σου τύχει…

Δείτε το βίντεο:

Της υπόθεσης πλέον έχει επιληφθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και η ελληνική δικαιοσύνη.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες