ΛΑΡΙΣΑ

Επτά Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή

Απεβίωσε  σε ηλικία 83 ετών η Ζωή Γκοτζιαμάνη. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Τερψιθέα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών η Μαρία Σαμπαλου. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη συνοικία Χαραυγή στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Γεώργιος Φωτίου, συνταξιούχος Αστυνομικός. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Τύρναβο.

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών η Ισμήνη Κατσανούλα. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών η Ελισσάβετ Στρουλιου. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στα Αμπελάκια Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Δημοσθένης Δημητρίου. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Χαρά Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Μαρία Τσιτσιβά. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Πυργετό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες