ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πυρά Αργυρόπουλου εναντίον δημοτικής αρχής για εγκατάλειψη του Παλαιού Κοιμητηρίου Λάρισας (φωτο)

Για εικόνες εγκατάλειψης του Παλαιού Κοιμητηρίου της Λάρισας κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη “Λάρισα Μπροστά” (επικεφαλής Ρένα Καραλαριώτου), Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, ο οποίος καταγγέλλει την δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο γεγονός, την στιγμή, μάλιστα που όπως υπογραμμίζει ο ίδιος, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης είχε μιλήσει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για αναμόρφωση του Κοιμητηρίου.

Αναλυτικά ο κ. Αργυρόπουλος στην επιστολή του στο onlarissa.gr, την οποία συνοδεύει με σχετικό φωτογραφικό υλικό, αναφέρει τα εξής:

“Σήμερα 30-1-2020 (σ.σ. χθες Πέμπτη) περνώντας από το παλαιό κοιμητήριο αντίκρισα τραγικές εικόνες εγκατάλειψης. Ο εξωτερικός τοίχος γκρεμισμένος και ο πρόχειρος σιδερένιος φράχτης πεσμένος από τον αέρα.!!! Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή του κ. ΚΑΛΟΓΙΆΝΝΗ μίλαγαν για  αναμόρφωση του παλαιού κοιμητηρίου και το έφεραν και ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ελπίζουμε πλέον να δούμε έργα και όχι λόγια!!!!

Υ.Γ.: Στο προεκλογικό πρόγραμμα μας της παράταξης ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο ανάπλασης όλου του παλαιού κοιμητηρίου Λάρισας”.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες