ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Φίλοι του Μεσογειακού Κινηματογράφου υποστηρίζουν το Φεστιβάλ Δράμας

Παρόντες στη συνδιοργάνωση του διημέρου προβολών των ταινιών του Φεστιβάλ Δράμας και οι Φίλοι του Μεσογειακού Κινηματογράφου και πώς θα μπορούσαν να λείπουν άλλωστε, αφού ‘εξ αντικειμένου’ εργάζονται και ενεργούν –μεταξύ άλλων- και για την προώθηση των κινηματογραφικών παραγωγών των Μεσογειακών χωρών.

Σε συνεργασία και σύμπραξη τόσο με το παράρτημα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Λάρισα, όσο και με το Σύλλογο Πολιτισμολόγων Θεσσαλίας, η Εταιρεία Φίλων Μεσογειακού Κινηματογράφου και Τεχνών συν-υποστήριξε οργανωτικά τις εκδηλώσεις προβολών ταινιών που έλαβαν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Α.Π. Λάρισας την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε στον εναρκτήριο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Φίλων, κα. Νάντια Τσιγάρα, το Φεστιβάλ Δράμας συγκαταλέγεται στα πλέον αναγνωρίσιμα και επιτυχημένα φεστιβάλ κινηματογράφου της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί σημείο αναφοράς για την πλειοψηφία των νέων Ελλήνων κινηματογραφικών σκηνοθετών. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για την Εταιρεία Φίλων του Μεσογειακού Κινηματογράφου να συμβάλει σε μια διοργάνωση που δίνει τη δυνατότητα στο φιλοθεάμον λαρισαϊκό κοινό, να παρακολουθήσει μια σειρά αξιόλογων βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους . Τέλος προαναγγέλθηκε μια σειρά εκδηλώσεων που αφορούν προβολές ταινιών αλλά και άλλου είδους δραστηριότητες που θα διοργανωθούν από τους Φίλους του Μεσογειακού Κινηματογράφου στο προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες