ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Αλλαγή σελίδας οριστικά στο νοσοκομείο Καρδίτσας – Στη θέση του Β. Βαρελά ο Δημ. Κεχαγιάς

Αλλαγή σελίδας και επίσημα πλέον στο νοσοκομείο Καρδίτσας καθώς χθες Σάββατο (18/1) δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με το οποίο αναλαμβάνει νέος διοικητής.

Θυμίζουμε ότι τους τελευταίους δύο μήνες υπήρξε η αρχική απόφαση (22/11) για ανάληψη της θέσης από τον πολιτευτή του γειτονικού νομού Τρικάλων Κο Πατέρα ο οποίος ωστόσο μετά τις αναφορές που υπήρχαν σχετικά με την ηλικία του οδηγήθηκε σε παραίτηση τέσσερις ημέρες μετά την αρχική ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας Β. Κικίλια.

Ακολούθησε μεγάλο χρονικό διάστημα ώσπου στις 23 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε νέος διοικητής που θα είναι τελικά και αυτός που θα αντικαταστήσει και τον Βάιο Βαρελά. Πρόκειται για τον Κο Δημ. Κεχαγιά που ωστόσο και για τον ίδιο υπήρξε μια παραφιλολογία τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ότι δεν θα αποδεχόταν τον διορισμό κάτι που ωστόσο ο ίδιος με δήλωσή του στο Karditsalive.Net διέψευσε.

Πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ορκωμοσία του νέου διοικητή στα γραφεία της 5ης ΥΠΕ στη Λάρισα και εν συνεχεία αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά του.

Στην απόφαση διορισμού του Κου Κεχαγιά αναφέρεται: Διορίζουμε τον ΚΕΧΑΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Χρυσοστόμου, πτυχιούχο της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου θεσσαλονίκης, ως Διοικητή στο Γ.Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, αρμοδιότητας 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο, με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 4052/2012.

karditsalive.net

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις