ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γέλιο, φαρμακερές ατάκες και «πολεμικό» κλίμα ανάμεσα στις Λαρισαίες του Shopping Star – Δείτε ποια στέφθηκε νικήτρια

Σε κλίμα «πολεμικό» θα έλεγε κανείς ολοκληρώθηκε η εβδομάδα «Shopping Star» της γνωστής και πολύ επιτυχημένης εκπομπής μόδας του καναλιού STAR, η οποία είχε λαρισινό κυρίως χρώμα σε συνδυασμό με μια… καρδιτσιώτικη πινελιά, καθώς οι 4 διαγωνιζόμενες ήταν Λαρισαίες και η μία από την γειτονική μας Καρδίτσα.

Θέμα της εκπομπής γι αυτή τη εβδομάδα: «Πρώτο τραπέζι πίστα», κάτι που οι Λαρισαίες το έχουν στο αίμα τους και αποτελεί… βούτυρο στο ψωμί τους.

Ωστόσο, τα γλυκόλογα δεν είχαν θέση αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή, αντιθέτως τα πικρόχολα σχόλια έδιναν και έπαιρναν. Μάλιστα όπως πολύ εύστοχα σημείωσε ο σχολιαστής της εκπομπής Βαγγέλης Χαρισόπουλος: «πρώτη φορά όλες οι παίκτριες βαθμολόγησαν χαμηλότερα από τη Βίκυ Καγιά…», συμπληρώνοντας: «καταλαβαίνετε πόσο αγαπήθηκαν»!

Η αλήθεια είναι πως και οι πέντε εκπομπές χάρισαν άπλετο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς οι… φαρμακερές ατάκες σχεδόν όλων των παικτριών, πρωταγωνίστησαν, μιας και καμία δεν χαρίστηκε σε καμία!

Τελικά μετά το πέρας και της τελευταίας εκπομπής για αυτή την εβδομάδα, την Παρασκευή το απόγευμα που προβλήθηκε το επεισόδιο, νικήτρια αναδείχθηκε η νεαρότερη της παρέας, η Λώρα από το Ομορφοχώρι Λάρισας η οποία κέρδισε και το έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Δείτε την τελική βαθμολογία:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες