ΛΑΡΙΣΑ

Με πρόγραμμα Erasmus στην Ισπανία το 23ο Νηπιαγωγείο Λάρισας

Tο 23ο Νηπιαγωγείο με τις εκπαιδευτικούς κ. Αντωνίου Ελισάβετ και κ. Νικολαΐδου Σιμέλα, ταξίδεψαν στην πόλη Μοτρίλ της Ισπανίας, όπου φιλοξενήθηκαν από το κολέγιο AVE MARIA ESPARRAGUERA, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ΚΑ2.

Το 23ο Νηπιαγωγείο Λάρισας είναι το συντονιστικό  σχολείο και δημιουργός του προγράμματος “Prevention is better than Cure, as Hippocrates said”, ERASMUS+ΚΑ2. Η δράση υλοποιείται με τη συμμετοχή των εξής χωρών: Λιθουανία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Λετονία.

Ήταν μία εποικοδομητική και δημιουργική εβδομάδα για όλους τους συμμετέχοντες αφού μέσα από την συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, τέθηκαν οι βάσεις για τη μετέπειτα πορεία του προγράμματος.

Τα παιδιά του ισπανικού σχολείου Ave Maria Esparraquera αποχαιρέτησαν τον «Ιπποκράτη» , στέλνοντας τις καλύτερες ευχές και την αγάπη τους στα νήπια του 23ου νηπιαγωγείου Λάρισας.

Ευχαριστίες προς την κ. Άρτεμις Παπαδημητρίου, συντονίστρια ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, για την πολύτιμη συνεισφορά της, ως συνοδός της αποστολής εκφράζει το σχολείο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες