ΛΑΡΙΣΑ

Πρώτη Συνεδρίαση για την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ελασσόνας

Ν.Γάτσας : «Ουσιαστικός ο ρόλος της Επιτροπής για το Δήμο μας» 

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου συνεδρίασε για πρώτη φορά η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ελασσόνας στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και συζήτησε τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα για το 2020. Στην επιτροπή προήδρευσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθ. Ζιώγας και τα θέματα εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ο οποίος παρουσίασε τα σχέδια του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος για το 2020.

Στην επιτροπή συμμετέχουν συλλογικοί φορείς από το Δήμο Ελασσόνας και πολίτες, οι οποίοι τοποθετήθηκαν και πρότειναν τον εμπλουτισμό του τεχνικού προγράμματος με περισσότερες δράσεις και έργα.

Ο κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Εύχομαι καλή θητεία στα μέλη της επιτροπής και πιστεύω ότι μπορούμε μέσα στα επόμενα 4 χρόνια της θητείας μας να κάνουμε πολλά μαζί, να θέσουμε τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας για τα οποία χρειάζεται πραγματική διαβούλευση.

Ο ρόλος της επιτροπής είναι ουσιαστικός και όχι τυπικός. Σας ζητώ να μεταφέρετε εδώ τα μεγάλα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, να κάνετε προτάσεις και όλοι μαζί να δρομολογήσουμε αυτά που πραγματικά χρειάζεται ο Δήμος μας.

Δεν είχαμε αρκετό χρόνο, για να εντάξουμε όλα όσα θα θέλαμε στον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης. Θα υπάρξει ωστόσο περισσότερος χρόνος, για να σχεδιάσουμε όσα όλοι μαζί ονειρευόμαστε για τον τόπο μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες