ΛΑΡΙΣΑ

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ των ιατρών στους συλλόγους των ρευματοπαθών»

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους τοπικούς συλλόγους Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας και Τρικάλων της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα για το μοίρασμα δώρων στους ρευματοπαθείς της Ρευματολογικής Κλινικής.

 Συνήθως οι ασθενείς ευχαριστούν τους γιατρούς για την προσπάθεια που κάνουν να απαλύνουν το πόνο τους και να βρούνε λύση στα προβλήματα υγείας τους.  Ωστόσο,  τούτες τις ημέρες αλλά και σε άλλες στιγμές που πολλές φορές  δεν ακούγονται προς τα έξω μπορεί και πρέπει να συμβαίνει το αντίστροφο.

Ασθενείς με δώρα, συνεργάτες, προσωπικό τη Κλινικής και φοιτητές της Ιατρικής  Σχολής

 

Ο Διευθυντής της Κλινικής κ. Δημήτριος Μπόγδανος, οι συνεργάτες και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας (Ρευματολογικής Κλινικής) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ευχαριστούν ολόθερμα τους τοπικούς συλλόγους ρευματοπαθών Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας, και Τρικάλων της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) για την  πράξη αγάπης, το μοίρασμα δηλαδή  δώρων από τους εκπροσώπους των συλλόγων στους ασθενείς που νοσηλεύονται στην Κλινική και στο προσωπικό της κλινικής ενόψιν των εορτών των Χριστουγέννων.

Θα θέλαμε να βεβαιώσουμε τις οικογένειες των ρευματοπαθών ότι εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αντάξιο των προσδοκιών των 35.000 και πλέον ρευματοπαθών της Θεσσαλίας. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες σας για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας εντός και εκτός του νοσοκομείου και στεκόμαστε αρωγοί στις προσπάθειές σας για να ακουστεί η φωνή αγωνίας σας όσο πιο δυνατά γίνεται. Με αυτή την αφορμή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους εκείνους, ασθενείς και φίλους που με τις δωρεές τους στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τα ερευνητικά πρωτόκολλα του Τμήματος μας συνέβαλλαν ουσιαστικά στην ολοκλήρωση ερευνητικών μελετών με αντικείμενο την παθογένεια και αποτελεσματικότερη θεραπεία των αυτοάνοσων ρευματικών νοσημάτων.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ρευματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΑΡΙΣΑ  ΤΚ 411 10, ΤΗΛ : 241350-2813/2409. FAX: 241350-1016, e-mail: bogdanos@med.uth.gr www.autorheumatology.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες