ΛΑΡΙΣΑ

Πέντε Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Νικόλαος Βουλγαράκης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Χριστίνα, τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Θεόδωρος Δεληγιαννίδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 2μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Στεφανόβουνο Ελασσόνας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Μαργαρίτα Δεληγιαννίδου, τα παιδιά του και εγγόνια.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών η Καλλιόπη Παζάρα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στη 1μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη Ραψάνη. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια και δισέγγονα.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Δημήτριος (Τάκης) Γεωργιάδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών η Ελένη Σωκ. Χατζηδημούλη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια και ανίψια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες