ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε αντίπαλο και προβλήματα η ομάδα γυναικών της ΑΕΛ

Σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕΛ την Κυριακή το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ  απέναντι στην Γλυφάδα, με τα κορίτσια της ΑΕΛ να βγάζουν ψυχή και  πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας ήτανε απόλυτα ισορροπημένος με την Γλυφάδα να έχει την ελαφρά  υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία  της ΑΕΛ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γλυφάδα μπήκε πολύ δυναμικά και πίεσε ψηλά την  άμυνα των βυσσινί η οποία αν και έκανε ορισμένα λάθη δεν έδωσε την  δυνατότητα στον αντίπαλο να ανοίξει το σκορ. Η ΑΕΛ σε αυτό το πρώτο  ημίχρονο περιορίστηκε στο να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα της  απέναντι σε μία καλά στημένη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο η οποία  προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και να απειλήσει τον αντίπαλο  με ορθολογικό τρόπο. Επιθετικά η ΑΕΛ κατάφερε να απειλήσει μονάχα με  κάποια μακρινά σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η ίδια εικόνα με την ΑΕΛ όμως να έχει  κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να φτάνει πιο εύκολα στην αντίπαλη  περιοχή. Σε μία από αυτές τις φάσεις στο 58′ η Λάσκου βρέθηκε έξω από  την περιοχή της Γλυφάδας μονάχα με την προσωπική της αντίπαλο και αφού  ελίχθηκε έστειλε την μπάλα με πολύ ωραίο σουτ στα δίχτυα για να  ανοίξει το σκορ. Στην συνέχεια η Γλυφάδα πίεσε πάρα πολύ και  ακολούθησε ένας τρελός ρυθμός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και  το παιχνίδι να παίρνει μία άγρια ομορφιά. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν  με μία σέντρα-σουτ από τα δεξιά και κάποιες στημένες φάσεις ενώ η ΑΕΛ  με την σειρά της απείλησε και αυτή σε κάποια στημένα. Το σκορ δεν  άλλαξε και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε τα προβλήματα  με τα οποία αγωνίστηκε η ομάδα του Βασίλη Πάνου, ο οποίος δεν μπορούσε  να υπολογίζει στην Λέμε που έσπασε το χέρι στον προηγούμενο αγώνα, την  Σωτηριάδη που έπαιξε αναγκαστικά στα τελευταία λεπτά, την  Μίσσια(τραυματίας) και την Μούκα που έδινε εξετάσεις, ενώ στην ουσία  χωρίς προπόνηση αγωνίστηκε η Κόντου που είχε πρόβλημα στο γόνατο.

Η νίκη αυτή φυσικά αφιερώθηκε στην Παναγιώτα Ακριβούλη που για ακόμα  μία φορά βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τις  συμπαίκτριες της.

Για την ΑΕΛ, Βασίλη Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Κούκου, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Ρήγα,  Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Βίσμπα, Λάσκου, Αρκουλή, Σιάχου
Αλλαγές: Κατσιάνα, Τσιάρα, Σωτηριάδη

Καλή ήτανε η διαιτησία της τριπλέτας από τον Βόλο σε έναν αγώνα με  πολλές προσωπικές μονομαχίες και δύσκολες φάσεις.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για να  αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε μία ακόμα σημαντική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες