ΛΑΡΙΣΑ

Έξι Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή

Απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών η Βάια Παπανικολάου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο), Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών η Ευαγγελία Μπουχώρη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

“Έφυγε” σε ηλικία 77 ετών ο Παναγιώτης Δημητράκος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ειρήνη, τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανιψιούς.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών η Αρετή Κυριτσάκα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 1.30 το μεσημέρι από  ον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Τερψιθέα Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κυριτσάκα, τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Δημήτριος Παντ. Γκαντόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σκήτη Αγιάς. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μηλίτσα, τον γιο του, αδέλφια και ανίψια.

΄Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Δημήτριος Δαβίδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Κοζέτα, τα παιδιά του εγγονές και αδελφή.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες