ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Με Βανδή, Μάστορα και βεγγαλικά η φωταγώγηση του Βόλου – Φαντασμαγορική γιορτή στην παραλία (φωτο)

Εκατοντάδες Βολιώτες και Βολιώτισσες πλημμύρισαν την παραλία και τους γύρω δρόμους, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις εκδηλώσεις για την φωταγώγηση της πόλης, με προσκεκλημένους την Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα.

Η εκδήλωση άνοιξε με μουσικό πρόγραμμα από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, τις χορωδίες του Ωδείου και τις σχολές χορού Break A Move και Dance Studio.

Αργότερα ανέβηκαν στην σκηνή οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες, με πρώτο τον Χρήστο Μάστορα, που έδωσαν το έναυσμα για την ανάδειξη του φαντασμαγορικού γιορτινού στολισμού της πόλης. Στην περιοχή της παραλίας είχαν τοποθετηθεί πέντε γιγαντοοθόνες led υψηλής τεχνολογίας, ενώ ηχητικά μηχανήματα μετέδιδαν τον ήχο σχεδόν σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού.

Η Δέσποινα Βανδή έφθασε στον χώρο της εκδήλωσης δια θαλάσσης, με ένα φωταγωγημένο βαρκάκι και την υποδέχθηκε στη σκηνή ο Αχιλλέας Μπέος.

Στη συνέχεια, ιπτάμενος Άη-Βασίλης έφθασε από το κτίριο του Πανεπιστημίου στον χώρο της σκηνής και παρέδωσε στον Αχ. Μπέο το μπουτόν με το οποίο άναψε τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, ενώ τα βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα.

Με τη λήξη της τελετής, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, με τις στολισμένες άμαξες και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου να ηγούνται, περπάτησαν κατά μήκος της οδού Δημητριάδος κάτω από τον μπλε ουρανό, με στάση στο θεματικό πάρκο των Δεινοσαύρων και τελικό προορισμό το Χωριό του Άη Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες