ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κραυγή αγανάκτησης από νεαρό για την καθυστέρηση των χημειοθεραπειών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Κραυγή αγανάκτησης από νεαρό Ελασσονίτη για την καθυστέρηση των χημειοθεραπειών των καρκινοπαθών στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, αφού αγαπημένο του πρόσωπο είδε να αναβάλλεται η θεραπεία του, που ήταν προγραμματισμένη για την εβδομάδα που μας πέρασε και να πάει πίσω η όλη διαδικασία.

Επικοινωνώντας με τον συμπολίτη μας μετά την δημόσια ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (όπου την παραθέτουμε αυτούσια πιο κάτω) τον ρωτήσαμε για την διαδικασία, απαντώντας μας τα εξής: “Το πρόβλημα ξεκινάει από τα κεντρικά στην Αθήνα και σαφώς μπλοκάρει και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα.

Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και η αναβολή μας οδηγεί σε καταστάσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρές ασθένειες”.

Αναλυτικά η δική του δημόσια τοποθέτηση του κ. Θ.Χ.:

“ΞΕΦΤΙΛΑ: Έχουμε ήδη μια βδομάδα καθυστέρηση στις χημειοθεραπείες στο Πανεπιστημιακό στην Λάρισα (και δεν ξέρω που αλλού). Βρίσκονται στην αναμονή εκατοντάδες καρκινοπαθείς. Θέλω να χαίρονται αυτές τις μέρες λίγο παραπάνω αυτοί που ψήφισαν την κυβέρνηση. Να καταλαβαίνουν τι ψήφισαν, επίσης στις 4 Φεβρουάριου δεν θέλω να ανεβάσει κάνεις από αυτούς κάποια δημοσίευση ή ιστορία περί υποστήριξης κατά του καρκίνου, αφήστε το σε εμάς αυτό, που το βιώνουμε. Και κάτι τελευταίο. Σ@το@κια, η διαφορά σας με τους συριζ@αιο@λ@@υς, είναι ότι με αυτούς ο πατέρας μου την έκανε την θεραπεία του.

Καλό μήνα και καλές γιορτές να έχουμε.

Για όσους καχύποπτους που θέλουν να μου βάλουν μια ταμπέλα στο κούτελο ότι κάπου ανήκω, για να μπορέσουν να πούνε την π@π@ρ@@ τους και δεν βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ανήκω σε αυτούς τους χαζούς που ακόμα δεν σας βαράνε την ώρα που μας δίνετε τα ψηφοδέλτια. Ευχαριστώ.

Για όσους δεν κατάλαβαν τίποτα από αυτά που έγραψα θα τους δώσω ένα παράδειγμα.
Είναι σαν ένα μερίδιο ανθρώπων ζούνε χάρη σε κάποιο μηχάνημα και οι καθυστερημένοι της κυβέρνησης παίζουνε με την πρίζα.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;!;!;

Πηγή: elassona-city.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες