ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα παράξενα της Black Friday στη Λάρισα! Κι όμως τα είδαμε και αυτά… (φωτο)

Black Friday ήταν και πέρασε, με τους Λαρισαίους σε κάποιες περιπτώσεις να παθαίνουν φρενίτιδα, ειδικά νωρίς το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν έγινε το αδιαχώρητο στο κέντρο της πόλης και σε συγκεκριμένα καταστήματα με τον κόσμο να προσπαθεί να κάνει την καλύτερη αγορά εντοπίζοντας την καλύτερη προσφορά.

Όμως δεν έλειψαν και κάποια παράξενα της ημέρας στην αγορά της Λάρισας, τα οποία εντόπισε ο φακός του onlarissa.gr.

Κορυφαίο όλων το Black Friday που έκανε Φαρμακείο στο κέντρο της πόλης. Κι όμως το είδαμε και αυτό μέσα στη γενικότερη φρενίτιδα. Τώρα μην μας ρωτάτε τι θα μπορούσε να ψωνίσει ο Λαρισαίος σε προσφορά στο φαρμακείο…, είναι άλλη ιστορία..

Επίσης κάποιος άλλος επαγγελματίας, τροποποίησε λίγο το ξενόφερτο αυτό …έθιμο και από Black Friday, είπε να το ….μεγαλώσει λίγο και την έκανε Black Week. Εβδομάδα προσφορών δηλαδή. Εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι καταστηματάρχες είχαν Black Friday όλη την εβδομάδα, απλά ο συγκεκριμένος το έκανε πιο επίσημο και με …ταμπέλα!

Τέλος, κάποιος άλλος θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα και τόνισε στην βιτρίνα του μαγαζιού του ότι πρόκειται για το Black Friday το …γνήσιο, θέλοντας να υπογραμμίσει ότι όντως υπήρχαν προσφορές και μεγάλες μειώσεις στις τιμές…

Η φαντασία των Λαρισαίων πάντως καλπάζει…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες