ΛΑΡΙΣΑ

Πέντε Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή

“Έφυγε” στα 74 του έτη ο Ιωάννης Τεκέδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Χρυσάνθη, τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών η Ζωή Παπαναγιώτου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Χάλκη. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Σπύρο Παπαναγιώτου, τα παιδιά της, εγγόνια, αδελφή και ανίψια.

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών η Αθανασία Πατσιούρα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Μαυροβούνι Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, δισέγγονο και ανίψια.

Απεβίωσε ο Εμμανουήλ Σαββοργινάκης σε ηλικία 85 ετών. Κηδεύεται σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τα παιδιά του, εγγόνια και ανίψια.

Απεβίωσε στα 99 της έτη η Ελπίδα Καραγιάννη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγιά. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά, εγγόνια και ανίψια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες