ΛΑΡΙΣΑ

Πέντε Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών η Μαρία Σαϊτάνη σε ηλικία 69 ετών. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Νέο Περιβόλι Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Έφυγε από την ζωή στα 74 του έτη ο Χρυσόστομος Μπικόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Χριστόφορου στην Πεύκη Καλαμπάκας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 79 ετών απεβίωσε ο Ευάγγελος Λιάπης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Ραψάνη. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια και αδελφή.

Πέθανε στα 80 του έτη ο Γεώργιος Τσιάκος. Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο Μακρυχώρι. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών η Γεωργία Μερχα. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 3.30μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, αδέλφια και ανίψια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες