ΛΑΡΙΣΑ

Η Λίνα Μενδώνη στη ΝΟΔΕ Λάρισας – Είχε συνάντηση με τον Χρ. Καπετάνο

Το κατώφλι των Γραφείων της ΝΟΔΕ Λάρισας πέρασε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Καπετάνο καθώς και τα κομματικά στελέχη της ΝΔ. Ο κ. Καπετάνος ευχαρίστησε την υπουργό για την παρουσία της και ανέφερε χαρακτηριστικά «τα τελευταία 5 χρόνια ερχόταν οι ΥΠΠΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, επισκέπτονταν το Αρχαίο Θέατρο, έβγαιναν μια φωτογραφία και εξαντλούσαν το αντικείμενο της εργασίας τους, με πολλά θέματα να βαλτώνουν.

Η κα Μενδώνη ήρθε, δεν βγήκε φωτογραφία αλλά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν μια σύσκεψη 5 ωρών με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και προχώρησαν θέματα που ήταν κολλημένα χρόνια».

Η κα Μενδώνη με την σειρά της, ευχαρίστησε τη ΝΟΔΕ Λάρισας για το πολύ σημαντικό έργο που έχει παράξει και κατόπιν αναφέρθηκε στα ώριμα προς χρηματοδότηση έργα του ΥΠΠΟ σε ολόκληρη την Θεσσαλία που ανακοινώθηκαν και θα χρηματοδοτηθούν άμεσα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Στην συνέχεια η κα Μενδώνη είχε εποικοδομητικό διάλογο με στελέχη της ΝΔ, ενώ ο κ. Καπετάνος της προσέφερε ως δώρο ένα αντίγραφο του πίνακα του Αστεριάδη για την Λάρισα, το οποίο η υπουργός δέχτηκε με χαρά, υποσχόμενη σύντομα να ξανάρθει.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες