ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση για την 7η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς στους Γόννους

Την 7η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς διοργανώνει το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ και την Τοπική Κοινότητα Γόννων.

Με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής, για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς στους Γόννους με σκοπό την ανάδειξη και προβολή τόσο των προϊόντων της Ελιάς, όσο και την επιμόρφωση των ελαιοκαλλιεργητών με ομιλίες – εσπερίδα από καταρτισμένους επιστήμονες.

Η διήμερη γιορτή θα περιλαμβάνει επιμορφωτική εσπερίδα για τους ελαιοπαραγωγούς, περίπτερα έκθεσης αγροτικών προϊόντων της περιοχής και εργαλείων, καθώς και  πολιτιστικές εκδηλώσεις και τοπικά εδέσματα.

Στο αμέσως επόμενο  διάστημα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 7ης Πανδημοτικής Γιορτής Ελιάς.

Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στο  δημαρχείο Μακρυχωρίου  με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται  με σκοπό τον συντονισμό και την σωστή διοργάνωση της  Γιορτής.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Γόννων κ. Καραναστάσης, ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Σίμος, ο πρόεδρος και το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ  κ. Κρικώνης και κ. Λιακατάς αντίστοιχα,  ο  τ. Δ/ντής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας  κ. Τσαντήλας, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου -Λαογραφικού Μουσείου Γόννων  κ. Καραβιδές και  ο Γεωπόνος Υπάλληλος του δήμου Τεμπών κ. Μπετχαβές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες