ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα η Φώφη Γεννηματά – Συναντήθηκε με Περιφερειάρχη και Δήμαρχο (φωτο)

Στη Λάρισα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά.

Ως πρώτο σταθμό είχε το κτήριο της Περιφέρειας, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Σε συζήτηση που είχαν ο κ. Αγοραστός τόνισε πως αποτελεί για τον ίδιο μείζον ζήτημα να επέλθει η διοίκηση των Νοσοκομείων στην Περιφέρεια για την καλύτερη λειτουργία τους, κάτι στο οποίο η κ. Γεννηματά συμφώνησε δηλώνοντας πως αυτό αποτελεί προτεραιότητα για το ΚΙΝΑΛ. Παράλληλα, εξέφρασε τη νοσταλγία της για τα χρόνια όπου η ίδια ασχολούταν με την αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Αγοραστός της παρουσίασε τη συλλογή του από ράβδους Μητροπολιτών της Θεσσαλίας, ενώ της έδωσε αναμνηστικά δώρα και μία… φανέλα.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε στη συνέχεια με το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, στο Δημαρχείο της πόλης, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις καθώς και ζητήματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Καλογιάννης δώρισε στην κ. Γεννηματά εκδόσεις του Δήμου Λαρισαίων. Στην επίσκεψή της στο Δημαρχείο παρέστησαν και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Την κ. Γεννηματά συνόδευσαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία παρουσία της προέδρου θα εγκαινιάσει το πολιτικό της γραφείο σήμερα στη Λάρισα, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Χρηστίδης, ο γραμματέας της επικοινωνιακής ομάδας του ΚΙΝΑΛ κ. Κυριάκος Κυριάκος και ο γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του ΚΙΝΑΛ κ. Στέλιος Τσιάκαλος.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες