ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Ευαγγελίας Λιακούλη στη Λάρισα – Δείτε φωτογραφίες

Με μαζική παρουσία απάντησαν στο κάλεσμα της Ευαγγελίας Λιακούλη οι Λαρισαίοι γα τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

Επίτιμη προσκεκλημένη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά, την οποία συνόδευσαν η οικοδέσποινα κ. Λιακούλη, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Χρηστίδης, ο γραμματέας της επικοινωνιακής ομάδας του ΚΙΝΑΛ κ. Κυριάκος Κυριάκος και πλήθος τοπικών στελεχών.

Η κ. Λιακούλη μαζί με την κ. Γεννηματά ντύθηκαν και οι δύο στα κόκκινα, αποσπώντας πολλά κολακευτικά σχόλια για τη συγκεκριμένη τους επιλογή.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ο οποίος αφού καλωσόρισε την κ. Γεννηματά ανέφερε πως στη Λάρισα υπάρχει συνέργεια στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπογραμμίζοντας πως η παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού στην εκδήλωση δείχνει πως και η ίδια κινείται σε αυτό το δρόμο. Μάλιστα, από την παράταξη του κ. Αγοραστού παρευρέθηκαν τόσο ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, καθώς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Βασίλης Πινακάς.

Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στη Φιλοθέη Γεννηματά, μέλος της οικογένειας, η οποία άφησε πίσω της σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο στα δύσκολα χρόνια της κατοχής και του εμφυλίου.

Συνεχίζοντας, ο κ. Ιερώνυμος την κάλεσε να υπηρετήσει την ενότητα σε εθνικό επίπεδο. Μιλώντας στην κ. Λιακούλη εξήρε τον «κοινωνικό τρόπο» με τον οποίο κινείται.

Την παράσταση έκλεψε ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας ο οποίος έψαλε κατά τη διάρκεια του αγιασμού.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης που νωρίτερα βρισκόταν σε εκδήλωση για το Πανεπιστήμιο Πολιτών στην Πινακοθήκη, παρευρέθηκε στην εκδήλωση με μικρή καθυστέρηση και χαιρετήθηκε θερμά με την κ. Γεννηματά. Λίγο νωρίτερα κατέφθασε και ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας. Την «ομάδα» συμπλήρωσε η αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρίτα Απρίλη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας κ. Μώρις Μαγρίζος και πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων.

Με το πέρας των ομιλιών η κ. Λιακούλη προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο στην Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης/ Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες