ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ζητούνται διαμερίσματα για στέγαση αστέγων μέσω προγράμματος

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας  (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.)  καλεί όλους τους συμπολίτες μας  που επιθυμούν να ενοικιάσουν σπίτια για την  φιλοξενία αστέγων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους  στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ .

Οι κατοικίες που θα εκμισθωθούν για την προσωρινή φιλοξενία των ωφελούμενων θα πρέπει να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης της Λάρισας, χωρίς να αποκλείονται και τα περίχωρα ( π.χ Γιάννουλη) και να προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης. Πιο συγκεκριμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σπιτιών θα πρέπει να είναι : από 20 έως 70 τ.μ. Επιτρέπονται κι ημιυπόγεια εφόσον πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 18 μήνες. Η επιδότηση ενοικίου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του προγράμματος καθώς και ο εξοπλισμός των διαμερισμάτων και τα λειτουργικά έξοδα για λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Εγγυημένο μίσθωμα 180 ευρώ  για 18 μήνες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Λ στα τηλέφωνα: 2410 661727 ΚΑΙ 2410 663085. Κατσιούπη Καλλιόπη, ώρες: 09:00 – 15:00 ή στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ :Ηπείρου 96-98 , 2ος όροφος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις