ΛΑΡΙΣΑ

Πέντε Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Κωνσταντίνος Κουτές. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Ελπίδα, τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο Μάνθος Χρυσικός. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στη Σπηλιά. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Νίκη, τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών η Αικατερίνη Σινάτικα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Αθανάσιο, τα παιδιά της, εγγόνια και ανίψια.

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Ιωάννης Ζυγοροδήμος. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή και ώρα 12μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μοδέστου Γόννων. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Μαρία, τα παιδιά του, εγγόνια, δισέγγονο και ανίψια.

Σε ηλικία 94 ετών «έφυγε» η Ελένη Ζαρίμπα. Κηδεύτηκε χθες Σάββατο από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα. Η εκλιπούσα άφησε πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, δισέγγονους και ανιψιούς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες