ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τρ. Αλεξιάδης από Λάρισα: Προσφυγικό, θέματα νόμου – τάξης, φορολογικό και ασφαλιστικό θα είναι τα Βατερλό της κυβέρνησης

Καταπέλτης ήταν σχετικά με την κριτική του στην κυβέρνηση της Ν.Δ. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα το απόγευμα της Τετάρτης όπου μίλησε ως κεντρικός ομιλητής σε ανοιχτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με θέμα «Οικονομική Πολιτική Ν.Δ.: Από τις προεκλογικές υποσχέσεις στη Δεξιά κανονικότητα», στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας.

Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε συγκεκριμένα:

«Τα όσα έλεγε προεκλογικά η Ν.Δ. ήταν πυροτεχνήματα, ήταν λόγια του αέρα. Μας έλεγαν πριν τις εκλογές ότι η οικονομία είναι σε καταστροφή. Αν διαβάσει κάποιος την έκθεση του προϋπολογισμού του σχεδίου που κατατέθηκε στη βουλή προκύπτει ότι όλο αυτό όχι μόνο δεν ισχύει αλλά περιγράφει μέσα από το σχέδιο του προϋπολογισμού την καλή κατάσταση της οικονομίας».

Για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

«Θα είναι εγκληματικό μία κυβέρνηση σε αυτή την περίοδο και με νωπή την βούληση του λαού ως προς τις εκλογές να προχωρήσει σε εκλογές. Και το λέω αυτό διότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να κρυφτεί πίσω από πολιτικά γεγονότα, πρέπει να μας δείξει πια είναι η πολιτική της και επιτέλους να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

Επιτρέψτε μου μία πρόβλεψη: Το προσφυγικό, τα θέματα του νόμου & της τάξης, το φορολογικό και το ασφαλιστικό θα είναι τα πρώτα βατήρα της κυβέρνησης, διότι, άλλα μας έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν μετεκλογικά, ειδικά στο θέμα του προσφυγικού».

Δείτε σε βίντεο τα όσα δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης:

Δείτε φωτογραφίες:

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες