ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στην Τρίγωνη πλατεία έγινε η εκδήλωση για το προσφυγικό – Βαϊούλης: “Μαύρη σελίδα για την πόλη μας τα όσα έγιναν” (φωτο-βίντεο)

Μετά τα επεισόδια στο Χατζηγιάννειο και την κατάληψη του κτιρίου από αντιεξουσιαστές, η εκδήλωση για το προσφυγικό της «Λαρισαίων Κοινών» πραγματοποιήθηκε τελικά σε υπαίθριο χώρο και συγκεκριμένα στην Τρίγωνη πλατεία.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Κωνσταντίνος Βαϊούλης κατήγγειλε την δημοτική αρχή και τις αστυνομικές αρχές για την στάση τους, τονίζοντας στο ξεκίνημα της εκδήλωσης πως «πρόκειται για μια μαύρη σελίδα για την πόλη μας, απαιτούμε να πάρουν θέση. Εμείς θα ξανακάνουμε την συγκέντρωση εντός 15 ημερών, σήμερα είμαστε εδώ 200 άτομα, όταν γίνει σε κλειστό χώρο θα είμαστε δεκαπλάσιοι. Θα την κάνουμε και όποιος τολμήσει ας έρθει να μας διώξει». Μάλιστα επισήμανε ότι αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης η Λαρισαίων Κοινόν” θα προβεί σε μηνύσεις.

Ο κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος παίρνοντας τον λόγο στην συνέχεια σημείωσε: «Η νέα εποχή φαίνεται απαιτεί να είμαστε έξω στις πλατείες κ όχι μέσα, όμως εμείς θα είμαστε ενωμένοι όπου χρειαστεί».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για λόγους ασφαλείας (με την παρουσία των ΜΑΤ) στην Τρίγωνη πλατεία ενώ υπενθυμίζεται ότι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας αποφάσισε την ματαίωσή της στο Χατζηγιάννειο.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του κ. Βαϊούλη λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και την έναρξη της ομιλίας του:

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες