ΛΑΡΙΣΑ

Πέντε Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή

“Έφυγε” σε ηλικία 71 ετών ο Ρίζος Κυριάκος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 4μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Δήμητρα Αγιάς. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Αικατερίνη, τα παιδιά του, εγγονό, μητέρα, αδέλφια και ανίψια.

Πέθανε στα 77 του ο Ευάγγελος Γκομοσίδης. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τα  παιδιά του, εγγόνια, αδέρφια και ανίψια.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών η Ελένη Κυριλλίδου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Γαλανόβρυση Ελασσόνας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της Νικόλαο, τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο Ιωάννης Μπαλαής.  Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μιράντα, τα παιδιά του εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε στα 89 του έτη ο Γεώργιος Μαλέκας. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Δέσποινα, τα παιδιά του και ανίψια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες