ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πρόσφυγες στην «καρδιά» της Λάρισας; – Το ξενοδοχείο «Astoria» στη λίστα της κυβέρνησης!

Όχι μόνον θα έρθουν νέοι πρόσφυγες στη Λάρισα, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διαμείνουν στην «καρδιά» της πόλης, στην πλατεία Ταχυδρομείου! Σε αυτό το σενάριο συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες, που θέλουν το πρώην ξενοδοχείο «Astoria» που βρίσκεται επί της οδού Πρωτοπαπαδάκη, πάνω από το «Hondos Center», να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και να βρίσκεται ήδη στη λίστα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από κύκλους της δημοτικής αρχής Λάρισας, με τον δήμαρχο προφανώς έχοντας γνώση αυτής της εξέλιξης, να προειδοποιεί κατά τη συνάντηση με τον υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να μην επιχειρήσει η κυβέρνηση μία ενδεχόμενη φιλοξενία προσφύγων μέσα στον ιστό της πόλης, πολλώ δε μάλλον στο κέντρο αυτής!

Η διαρροή του ονόματος του ξενοδοχείου «Astoria» έχει όμως θορυβήσει και τους καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι αντιδρούν σφόδρα στο ενδεχόμενο έλευσης προσφύγων στην πλατεία Ταχυδρομείου και γι’ αυτό έχουν ήδη ζητήσει ακρόαση από τον κ. Καλογιάννη.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο δήμαρχος Λαρισαίων, υπό το πρίσμα των παραπάνω εξελίξεων, αναμένεται να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Σε απάντησή του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δ.Σ. του ξενοδοχείου “Astoria” κ. Κωνσταντίνος Κακάτσιος, αναφέρει τα εξής: “Προ ολίγου κατόπιν ενημέρωσης από συνεργάτη μου διάβασα ένα άρθρο στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα On Larissa το οποίο μου προξένησε ιδιαίτερη έκπληξη. Πρόκειται για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον που δείξαμε να παράσχουμε το ξενοδοχείο μας ASTORIA στο υπουργείο προστασίας του πολίτη προκειμένου να φιλοξενηθούν μετανάστες.Ουδέποτε υπήρξε τέτοιο ενδιαφέρον από μέρους μας.

Λοιπόν,ως πρόεδρος,διευθύνων σύμβουλος και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας μας,για την αποκατάσταση της αλήθειας,σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν ενδιαφερόμαστε να νοικιάσουμε το ASTORIA για τέτοιου είδους χρήση και θα παρακαλέσουμε την επόμενη φορά πριν προβείτε σε κάποιο ανάλογο δημοσίευμα που μας αφορά,ιδιαίτερα τόσο σοβαρού περιεχομένου να διασταυρώσετε την πληροφορία επικοινωνώντας μαζί μας προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες