ΛΑΡΙΣΑ

Παρκάρισμα στη Λάρισα χωρίς …ίχνος ντροπής (φωτο)

Τα ανορθόδοξα παρκαρίσματα στη Λάρισα τα έχουμε συνηθίσει (δυστυχώς) το τελευταίο διάστημα, καθώς πολλοί συμπολίτες μας δεν λένε να συμμορφωθούν μπροστά προφανώς στην ευκολία του να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους κάπου κοντά στο σημείο που τους βολεύει.

Ένα από αυτά τα παρκαρίσματα που ξεπερνούν όμως κάθε ίχνος σεβασμού προς τους άλλους συμπολίτες, είναι αυτό που μπορείτε να διακρίνετε στην φωτογραφία που απέστειλε στο onlarissa.gr αναγνώστης της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, ο οποίος καταγγέλλει πως ο συγκεκριμένος οδηγός διατηρεί κατάστημα επί της οδού 31 Αυγούστου (από όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο) και πράττει διαρκώς το ίδιο πράγμα σε ότι αφορά την παράνομη στάθμευση.

Συγκεκριμένα τονίζει: «Είναι η πολλοστή φορά που αφήνει το αμάξι του στην νησίδα στο φανάρι».

Επιπλέον ο αναγνώστης επισημαίνει ότι έχει καλέσει και την αστυνομία, σημειώνοντας: «Κάλεσα την τροχαία Λάρισας και η απάντηση τους ήταν “ναι το ξέρουμε το κάνει συνέχεια”, αυτό και μόνο αυτό. Πριν μερικούς μήνες που ξανά πήρα τηλ. στην τροχαία, καθότανε σε απέναντι καφέ και με έβριζε που πήρα την τροχαία».

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κακή νοοτροπία που διέπει μερικούς οδηγούς στη Λάρισα θα πάψει να υφίσταται, αν και τα παραδείγματα που πληθαίνουν όλο και περισσότερο, μόνο αυτό δεν δείχνουν…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες