ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μεγάλη η συμμετοχή των Λαρισαίων στον αγώνα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα» (φωτο – βίντεο)

Οι Λαρισαίοι έτρεξαν για καλό σκοπό το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα στον αγώνα με τον τίτλο «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα».

Η εκκίνηση δόθηκε μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας και ο αγώνας διοργανώθηκε από τους: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Τοπικό Όμιλο για την Unesco N. Λάρισας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, τον αθλητικό σύλλογο «ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ», τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Νομού Λάρισας.

Την εκκίνηση έδωσε στον πρώτο αγώνα ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου 500μ.για ΑΜΕΑ ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αμέσως μετά έγιναν οι εξής αγώνες:

– Αγώνας Δρόμου 800μ.για Παίδες – Κορασίδες (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, αναστροφή στην πιάτσα ταξί και στη συνέχεια πάλι Γέφυρα του Πηνειού, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο)

– Αγώνας Δρόμου 2000μ. Ανδρών –Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, Γεωργιάδου, Δήμητρας, Βύρωνος , πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, Μητροπολίτου Αρσενίου, Αγίου Αχίλλειου, Πολυκάρπου, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο) και

– Αγώνας Δρόμου 7000μ. στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας, Ανδρών –Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα Πηνειού, Γεωργιάδου, Αεροδρομίου, Ηρώων Πολυτεχνείου Λαγού, Κραννώνος, Σκίπης, Αθηνάς, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο).

Την παρουσίαση της διοργάνωσης έκανε ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Κέλλας.

77χρονος δρομέας

Στον αγώνα έτρεξε και ένας 77χρονος ο κ. Τσαναξίδης από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα του συγκεκριμένου αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες