ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επιμένουν Αθηναϊκά μέσα για νέο προσφυγικό καταυλισμό στη Λάρισα! (video)

Οι αυξημένες ροές μεταναστών από τα γειτονικά παράλια της Τουρκίας συντηρούν τα σενάρια για δημιουργία και δεύτερου προσφυγικού καταυλισμού εντός του νομού Λάρισας, παρά τις πρόσφατες διαψεύσεις κυβερνητικών στελεχών.

Νέο λάδι στη φωτιά έριξε χθες πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» το οποίο αναπαράχθηκε από το σύνολο των κεντρικών μέσων ενημέρωσης. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για άμεση αξιοποίηση εννέα «ανενεργών» στρατοπέδων στη χώρα, με το ένα εξ’ αυτών να προσδιορίζεται στη Λάρισα.

Δείτε το βίντεο από τον Ant1:

Τις παραπάνω πληροφορίες ενισχύουν και οι αποκαλύψεις για σωρεία προμηθειών που πραγματοποίησε πρόσφατα το Στρατόπεδο «Μπουγά» στη Λάρισα, οι οποίες ουδεμία σχέση με στρατιωτική λειτουργία μπορούν να έχουν. Συγκεκριμένα, όπως αναρτήθηκε και στη «Διαύγεια» έγινε προμήθεια 280 οικοσυσκευών (280 κουζίνες και 280 ψυγεία), ειδών που αντιστοιχούν σε 300 οικίσκους, καθώς και 1.120 κρεββατιών και 2.240 στρωμάτων.

Η συνολική δαπάνη των παραπάνω ανέρχεται σε 1.954.729,60 € (με ΦΠΑ) σε βάρος πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, με συγχρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπό τα παραπάνω, βρίσκεται σε εκκρεμότητα συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλου Καλογιάννη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις