ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός 54χρονου στη Νέα Ιωνία

Συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Ν. Ιωνία, μεταξύ τεσσάρων ατόμων, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν και συνελήφθησαν ένας Αλβανός και ο γιος του, με έναν Έλληνα, ενώ ο τέταρτος κατέληξε στο Νοσοκομείο. Αφορμή ήταν το ότι ξέφυγαν… μελίσσια του 54χρονου, αναστάτωσαν τη γειτονιά και ο νεαρός αλλοδαπός κάλεσε την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, τέσσερα άτομα, ηλικίας 23, 47, 54 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Οι αστυνομικοί, επιλαμβανόμενοι σε καταγγελία για επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων ατόμων, πήγαν στο σπίτι του 54χρονου, όπου εντόπισαν στην αυλή τον 23χρονο Αλβανό και τον 47χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα χλωρών φύλλων κάνναβης, βάρους 868 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, την προαναφερόμενη κατασχεθείσα ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης είχαν μαζέψει από δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε ο 54χρονος θύμα στο σπίτι του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 54χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 354 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ποσότητα χλωρών φύλλων κάνναβης, βάρους 131 γραμμαρίων, καθώς και τρία καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,3 μέτρα, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του 23χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους 11,11 γραμμαρίων.

Επιπλέον, έπειτα από αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 50χρονος, που είναι Αλβανός και πατέρας του 23χρονου, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις είχαν προσωπικές διαφορές που δεν σχετίζονται με ναρκωτικά με τον 54χρονο, που επιτέθηκαν με γροθιές στο πρόσωπο του προκάλεσαν κάταγμα στο σαγόνι, ενώ τον χτύπησαν και στο στόμα, με αποτέλεσμα να χάσει δόντια.

Ο συνήγορος του νεαρού αλλοδαπού υποστηρίζει ότι όλα έγιναν την Τετάρτη, όταν ξέφυγαν τα μελίσσια του 54χρονου, αναστατώνοντας ολόκληρη τη γειτονιά, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να καλέσει την Αστυνομία.

Ο 54χρονος, τον βρήκε την Πέμπτη έξω από το σπίτι του και του ζήτησε το λόγο με αποτέλεσμα ο νεαρός και ο 47χρονος που βρέθηκε στο σημείο να τον χτυπήσουν, ενώ στο σημείο πήγε μετά από λίγη ώρα και ο πατέρας του 23χρονου, που επίσης κατηγορείται ότι τον χτύπησε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και στον ανακριτή και ασκήθηκαν διώξεις κατά του 23χρονου και του 47χρονου για κατοχή διακίνηση ναρκωτικών (όπως και ο 54χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο), σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο 50χρονος Αλβανός κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βαθμό πλημμελήματος και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο νεαρός και ο 47χρονος, ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα και μέχρι τότε κρατούνται.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες