ΛΑΡΙΣΑ

Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή στη Λάρισα για την ημέρα «Χωρίς Αυτοκίνητο»

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου, Παναγούλη, Αλ. Παπαναστασίου, Μανωλάκη και Γεωργιάδου την Κυριακή (22­09-2019), στο πλαίσιο των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων».

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων κατά τον χρόνο τέλεσης των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, αποφάσισε τα εξής:

  1. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Υ Μ Ε τη διέλευση κάθε είδους οχήματος, στις Οδούς:

α. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ιωαννίνων και Κυκλικού Κόμβου Αεροδρομίου,

β. Παναγούλη στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κύπρου, γ. Αλ. Παπαναστασίου στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κύπρου,

δ. Μανωλάκη στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κύπρου και Βενιζέλου (Κυκλικός Κόμβος) και

ε. Γεωργιάδου στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Γέφυρα Αλκαζάρ και Κυκλικός Κόμβος Αεροδρομίου, την Κυριακή (22-09-2019) κατά τις ώρες 10:00’έως 14:00′, στο πλαίσιο δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που διοργανώνονται από το Δήμο Λαρισαίων.

  1. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
  2. Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει από της δημοσίευσή της και ΜΟΝΟ για την Κυριακή (22-09-2019) και τις παραπάνω ώρες.
  3. Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης (ΔΙΠΑΔ/οικ. 502/9-7-2003 Υπουργική Απόφαση [Β/946/2003], οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4313/2014 (Α-261).
  4. Η εκτέλεσή της α ν α τ ΐ θ ε τ α ι στο Αστυνομικό Προσωπικό.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες